Toate informatiile cuprinse in prezentul site sunt prezentate exclusiv cu titlu informativ si nu trebuie considerate ca fiind consultanta juridica ori avand natura contractuala. Nicio informatie nu poate fi interpretata ca reprezentand o obligatie asumata de Negoita & Asociatii in sensul desfasurarii vreunei activitati avocatiale pentru vizitatorii site-ului.

Negoita & Asociatii nu răspunde de nicio daună directa, indirectă sau de orice alta natură, incluzând, fără limitare, pe cea rezultată din pierderea profitului, pierderea contractelor, fondului de comerț, datelor, informațiilor, venitului sau relațiilor comerciale, care apare din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a oricarui site aferent.

Desi depunem toate eforturile ca aceast site sa aiba un continut exact, Negoita & Asociatii nu garanteaza exhaustivitatea si actualitatea informatiilor postate si nici ca acest site va fi, in mod permanent, operational.

Negoita & Asociatii nu garanteaza securitatea si/sau confidentialitatea informatiilor transmise prin orice mijloace de comunicare electronice catre acest site