Testimoniale

1. Dupa o colaborare care dureaza de mai multi ani de zile pot spune ca Negoita si Asociatii s-a dovedit partenerul ideal in oferirea de servicii juridice.
    Echipa Negoita si Asociatii s-a adaptat rapid nevoilor si cerintelor noastre dand dovada de profesionalism, seriozitate si experienta in rezolvarea problemelor aparute.
    Toate acestea ne-au facut sa ne dorim continuarea colaborarii si ne-au determinat sa ii recomandam si partenerilor nostri.

Dna. Elena Tatar Moisescu reprezentant al S.C. Optica 87 S.R.L.
  2. Ceea ce dorim sa subliniem este faptul ca pentru noi a fost importanta flexibilitatea de care ati dat dovada in abordarea problemelor noastre si faptul ca ati reusit sa gasiti cele mai optime solutii pentru solutionarea acestora.
    Consideram ca cel mai important activ al Negoita si Asociatii il reprezinta oamenii care formeaza echipa si care au dovedit implicare, competenta si excelente abilitati de comunicare in activitatea desfasurata.

Dl. Mircea Tatar Moisescu reprezentant al S.C. Tamo Optimpex S.R.L.
  3. Competenta, flexibilitate, particularizarea serviciilor in functie de nevoile clientului, iata doar cateva atuuri care recomanda Negoita si Asociatii ca partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea unei afaceri. Ne-am bucurat sa gasim un astfel de partener la inceput de drum in afacerea noastra.
    S.C. Innovations Cuts S.R.L.
  4. Profesionalismul si promtitudinea sunt calitati esentiale intr-o lumea a concurentei iar la Negoita si Asociatii ne-am convins ca ele reprezinta principiile dupa care fiecare avocat cu care am lucrat isi desfasoara activitatea. Am regasit la Negoita si Asociatii o echipa care s-a implicat in rezolvarea cerintelor noastre, intotdeauna gata sa raspunda intrebarilor si solicitarilor adresate, al carei unic scop este calitatea rezultatului final.
    Dl. Stefan Patrascu reprezentant al S.C. Synthesia Grup S.R.L.
  5. Am apreciat la Negoita si Asociatii accentul pe care acestia l-au pus inca de la inceput pe comunicarea directa cu clientul, fiind tinuti permanet la curent cu derularea demersurilor pe care acestia le-au intreprins in solutionarea cauzelor noastre. Lucrul care ne-a impresionat insa cel mai mult în legătură cu echipa care am colaborat este faptul că le-a păsat, nu numai pentru că eu eram Client ci pentru ca doreau realmente sa ajute. Dupa fiecare intalnire avuta cu avocatii Negoita si Asociatii am plecat increzatori în ceea ce făceau în legătură cu cazurile noastre și în ceea ce trebuia făcut în continuare. In final, solutiile primite nu au facut decat sa confirme valoarea acestor avocati.
    Dl. Iancu Argintoianu reprezentant al S.C. Argentin Impex S.R.L.
  6. Dorim să mulțumim Negoita si Asociatii pentru echipa sa de profesioniști, care ne-a oferit servicii excelente de consultanță juridica in problemele pentru care i-am solicitat. Comunicarea este unul din factorii de care am fost cel mai impresionati in relatia cu aceasta firma. Atunci când am pus întrebări, am primit întotdeauna răspunsuri prompte, toate problemele fiind gestionate creativ și eficient. Răspunsul rapid este ceea ce așteptăm de la consilierea juridică și acest lucru este exact ceea ce Negoita si Asociatii oferă!
    Dl. Orlando Bararu reprezentant al S.C. Trygon Broker de Asigurare S.R.L.
  7. Este o placere sa lucram cu echipa Dvs. Fiecare persoana din cadrul firmei a fost intotdeauna saritoare si binevoitoare de fiecare data cand i-am solicitat. Abilitate, creativitate, profunzime sunt cuvintele care, in opinia noastra, caracterizeaza munca Dvs.
    S.C. Atlas Capital S.R.L.